Évekig tartott rettegésben egy angol falut a latexruhás fantom

A brit Somerset megye egy kis falujának lakói hosszú évekig éltek terrorban, köszönhetően annak a fekete latexruhát viselő ismeretlennek, aki fülledt éjszakákon a semmiből feltűnve molesztálta a lakosságot bizarr megjelenésével.

Most azonban úgy tűnik, minden visszatér a régi kerékvágásba, és a lakók végre fellélegezhetnek. A közelmúltban az ügy kapcsán a helyi rendőrség két férfit is őrizetbe vett, ami egy életre megoldotta a feszülős latexba bújt lidérc rejtélyét.

Vagy mégsem!?

Pszichésen nyomorította meg áldozatait

A somerseti fantom története nem új keletű legenda. A furcsa férfi évek óta áll a helyi rendőrség célkeresztjében, azonban egészen idáig nem tudtak mit kezdeni a faluban rendkívül otthonosan mozgó szatírral. Idén nyáron azonban megszaporodtak az észlelések, és a csendes, angol falu élete egy csapásra kezdett fenekestől feldfordulni.

A fantom éjszaka, lesből támadt áldozataira, és habár fizikai bántalmazásra egyik esetben sem került sor, a fekete szexgúnyába bújt őrült mély, pszichikai sérüléseket okozott áldozatainak.

Az alább látható képet egy merész hölgy készítette a legendás szatírról. Ez az egyetlen olyan, hitelesnek nevezhető dokumentum, mely a rendkívül óvatos ragadozóról az elmúlt évek folyamán készült.

forrás: somersetlive.co.uk

A fotót készítő huszonéves nőt a fantom valamikor nyáron, kicsivel éjfél előtt támadta meg, és állítólag gyors léptekkel, saját ágyékát fogdosva, nyögve közelített felé a sötét utcán.

Az áldozat egy helyi lapnak elmondta, hogy mióta találkozott a rejtélyes őrülttel, azóta retteg attól, ha egyedül kell sötétedés után kilépnie a lakásból, és a borzalmas, gumiruhás arc egész életén át el fogja őt kísérni.

Az angliai község lakóit az eset több okból is felzaklatta. Alig néhány nappal a fantom első megjelenése után ugyanis egy holttestet is találtak a környéken, amit korábban csendes, nyugodt szomszédságnak ismertek a lakók. Az ügyet a rendőrség azonban mégsem hozta összefüggésbe a latex-fetisiszta lidérccel, hiszen a vizsgálatok szerint a hulla már napokkal a megjelenése előtt a helyszínen lehetett.

Állítólag egyszer már elgyepálták, de mi ebben nem hiszünk

A fantom egyébként úgy látszik, megrögzött őrült, aki tényleg semmiből, még a verésből sem tanul. A nyáron ugyanis állítólag egy kocsmából hazafelé tartó, részeg MMA-rajongó már le is ütötte, amiért az fekete, testhez simuló rucijában borzolta a falucska kedélyeit.

Kérdés persze, hogy ez valóban megtörtént-e, vagy a kisportolt testekért rajongó fiatalembernek csak a szája jár, és ezzel szeretné elnyerni a környékbeli lakosság elismerését.

A Cameron Graham nevű férfi ugyanis semmiféle bizonyítékkal nem tudja alátámasztani szavait, és állítólag még saját édesanyja sem akarta elhinni, hogy a fia valóban találkozott volna a rettegett latexgúnyás szupergonosszal.

A falu fellélegezhet. Vagy mégsem!?

Az elmúlt hónapok megpróbáltatásai után egy ideig úgy tűnt, a somerseti falu lakói megnyugodhatnak, a rémet likvidálták. A közelmúltban ugyanis két gyanúsított is rendőrkézre került az ügyében, miután a rendőrök a nyomkereső kutyákat és egyéb, körmönfont módszereket is bevetettek a latexes szatír kézre kerítésére.

A legfrissebb információk szerint azonban őket bizonyíték hiányában, vádemelés nélkül kellett szabadon engednie az illetékes szerveknek.

Igaz, a faluban azóta nem történt újabb észlelés, ám kétséges, valóban ez jelenti-e az évek óta tartó, kegyetlen gumiterror végét.

Őrültekért nem kell a szomszédba menni

A furcsa figurákban egyébként a magyar urbánus kriptozoológia sem szűkölködik, elég például a hajléktalanhúsért rajongó kőbányai Szopófantomra, a forrónacik legnagyobb királyára, a szegedi Picsaemberre, vagy épp a kényszeresen közterületen maszturbáló Pucér Tagra gondolnunk.

********

Ha tetszett a cikk és szeretnél a jövőben is hasonlóan érdekes, komoly jelentőséggel bíró témákról olvasni, kövess minket Facebook-on, és ajánld az oldalunkat ismerőseidnek (már csak kib*szásból is.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *