Elfogták az ártatlan embereket folyékony ürülékkel nyakonöntő torontói férfit

A 23 éves Samuel Opoku röhögve locsolta áldozatai nyakába az ismeretlen helyről származó fekáliát.

A Vice magazin információi szerint a torontói rendőrség elfogta azt a férfit, aki a jelek szerint több, bélsárral kapcsolatos támadással is gyanúsítható. A 23 éves Samuel Opoku öt esetben locsolt nyakon gyanútlan járókelőket folyékony széklettel, tettére pedig eddig nem volt hajlandó józan ésszel felérhető magyarázatot adni.

Az első támadást november 22.-én követte el, a torontói egyetem kutatóintézetének könyvtárában, ahová nemes egyszerűséggel besétált, és lelocsolt egy ott tartózkodó férfit és nőt egy vödör fossal locsolt le. A rendőrség információi szerint a férfi ugyanezen a napon a York egyetemen, hasonló módon folytatta ámokfutását.

Az alább látható képeket, melyeken a vödör ürülékkel vígan sétáló férfi látható, a létesítmény biztonsági kamerája rögzítette.

forrás: Vice.com

Azzal kapcsolatban, hogy a folyékony fekália a férfi saját ürüléke volt-e, sajnos nincsenek információink. Akár igen, akár nem, fontos kérdéseket vet fel a dolog.

Ha Opoku saját szarával öntötte nyakon a gyanútlan áldozatokat, mennyire lehet kiegyensúlyozott az étrendje. Ha pedig nem, akkor vajon honnan sikerült észrevétlenül ilyen mennyiségű, híg bélsárhoz jutnia?

Ha tetszett a cikk, további tartalomért kövess minket a közösségi média pöcegödrében!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *