A férfi, akinek minden álma volt, hogy intimbetét legyen

Floridában van valami a levegőben. Elég szétnézni a világsajtóban, és gyorsan rájöhetünk arra, hogy a napfényes nyugat csak úgy ontja magából az őrülteket.

Az idiotizmus iskolapéldája is lehetne az a férfi, akinek minden álma volt 2013-ban, hogy hivatalosan is intimbetétté váljon. Olyannyira komolyan gondolta a dolgot, hogy még a nevét is megváltoztatta, és átkereszteltette magát Pad-re, azaz hat éve hivatalosan is Betétnek hívják.

A Panama Cityben élő Pad Gardner elszántsága mellett tanúskodik továbbá, hogy nem akart egy egyszerű névváltoztatásnál megállni. Oh, nem! A következő lépést az jelentette volna számára, ha egy valódi, hús-vér nő alá feküdhetne, aki menstruációja idején teljes értékű intimbetétként használná őt. Ezt azóta sajnos törölt DeviantArt és Youtube profilján is lelkesen reklámozta, ahol követők százai támogatták abban, hogy elérje álmait.

Pad Gardner, aki nem a bankban tartja betéteit

Arról sajnos nincsenek értesüléseink, hogy Gardner milyen nedvszívóképességgel rendelkezik, azonban méretéből adódóan nagy valószínűleg nehezen venné fel a versenyt a női higiénia jelenleg piacvezető termékeivel.

Annak ellenére is, hogy hatalmas tudással rendelkezik az intimbetéteket illetően, sőt, saját, több száz darabból álló kollekcióval is rendelkezik belőlük. Arról szintén nincs tudomásunk, hogy ezek közül hány lehet a “postatiszta” és hány darab lehet az, ami úgymond “pecsétes”.

Archív képernyőfelvétel Gardner DeviantArt fiókjáról

A férfi korábban azt is elárulta, hogy legszívesebben egy rózsaszín, Kotex márkájú, eldobható szárnyasbetétté alakulna. Hogy az elmúlt hat év során sikerült-e legalább részben megvalósítania álmait, arról sajnos nincsenek friss információink.

Jó ideje nem hallottunk ugyanis a floridai férfiról, aki egy Twitter bejegyzés szerint azóta állítólag “nővé” alakult, és Breannára változtatta a nevét. Sőt, a pletykák szerint a mormon vallás tanulmányozásába is mélyen beleásta magát.

Ha tetszett a cikk, további tartalomért kövess minket a közösségi média pöcegödrében!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *